22 juni 2020

Ontwerp van Brownfieldconvenant 193. Genk – Genk Green Logistics: Aankondiging online informatie met inspraakmogelijkheid

Naar aanleiding van de goedkeuring door de Vlaamse Regering van het ontwerp brownfieldconvenant 193. Genk – Green Logistics wordt een inspraakronde georganiseerd. Omwille van de uitzonderlijke maatregelen door COVID-19 wordt de informatie-uitwisseling en inspraakmogelijkheid tijdelijk online georganiseerd.

 

Op https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/brownfieldconvenant/wat-gebeurt-er-na-de-indiening-van-de-aanvraag-0vind je zowel de volledige tekst van het ontwerpconvenant, als enkele informatieve filmpjes en presentaties over het project zelf, de inspraakmogelijkheid voor dit ontwerpconvenant en de algemene werking van brownfieldconvenanten.

 

Reageren kan vanaf 22 juni 2020 tot en met 5 juli 2020 online via het reactieformulier op de VLAIO website. Schriftelijke bezwaren kunnen gedurende deze periode binnen de kantooruren afgegeven worden aan de Afdeling Economie, Dienst Bedrijfsleven, in het stadhuis van Genk (Stadsplein 1, 3600 Genk).

 
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin

Blijf op de hoogte van onze
Laatste ontwikkelingen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze Laatste ontwikkelingen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

BROCHURE DOWNLOADEN

Vul onderstaand formulier in en download onze brochure.